ZWOLSE
BADEENDEN
RACE

Badeendenrace tijdens stadsfestival Zwolle groot succes !

Heeft jouw Eend gewonnen ?

Veel Eenden deden mee aan de  Spannende Badeendenrace in de Zwolse gracht op 2 september j.l.

Dankzij de geweldige sponsoren die fantastische prijzen beschikbaar stelden is de race een succes geworden.

Heeft jouw Badeend een prijs voor je gewonnen ? Kijk snel naar de prijswinnende nummers onder de prijzen vermeld op deze site.  Alle prijswinnaars krijgen ook persoonlijk bericht.

 

MEEDOEN

€5

Sponsor een eendje en help zo de Fakkelteit.  Heel veel mensen gaven daar gehoor aan. Dankzij hen en de sponsoren van de prijzen konden de gezamenlijk Rotary – en Lions clubs van Zwolle een mooie cheque aanbieden aan de Fakkelteit.

GOEDE DOEL

De opbrengst van de Badeendenrace komt ten goede aan de Fakkelteit.

De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn en Rico in samenwerking met Hedon. Het is een broedplaats waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar met hip hop en met name rap, aan de slag kunnen.  Bij De Fakkelteit word aandacht geschonken aan het ontwikkelen van jong talent en worden kansen gecreëerd voor de jongeren. Een bewustwording van eigen kwaliteiten en een plek voor goed advies en opbouwende kritiek. We zijn constructief bezig met het schrijven van teksten, het beluisteren  van elkaars werk en het samen werken aan projecten. Het is onze bedoeling om jongeren te stimuleren en een nieuwe impuls te geven aan de Zwolse hip hop scene.  Maar daar is geld voor nodig.  De Fakkelteit vindt plaats op elke maandag- en woensdagavond van 18:00 tot 21:30 in poppodium Hedon. Iedereen is welkom.

logo De Fakkelteit

PRIJZEN

LOCATIE

ORGANISATIE

De eerste Zwolse Badeendenrace is mogelijk gemaakt door:

Buitensport Zwolle, zij verzorgen de kano’s

Molecaten

PEC Zwolle

Juwelier Veenemans

Deltion College

Pijlman Kantoormeubelen

Landstede

de Agnietenberg

Stichting FLY4U

Robert Exoo

Hedon

Bluefinger Restaurant

Frans v.d. Vrande

Café de Hetebrij

W-Books

van Mossel Jaguar

Makelaardij Voerman – Greve

Renault Garage Oving

Old Vic Herenmode

Jumbo Nagelmaeker

Annemarie Posthumus

Profile Tyrecentrum

Boekhandel Westerhof

Urbana

Stern Catering

En georganiseerd door:

De Lionsorganisatie is in 1917 opgericht in Chicago. Inmiddels zijn er wereldwijd 46.000 clubs met 1,4 miljoen leden, waarvan 11.500 in Nederland. Het motto van de Lionsclub is “We Serve”, oftewel “wij dienen”. Het doel van de Lionsclubs is het ondersteunen van mensen en groepen die het om de één of andere reden niet goed hebben getroffen in het leven. Dat gebeurt op lokale, landelijke en internationale schaal. Zwolle heeft drie Lionsclubs: Zwolle, Zwollerkerspel en Hanzestad.

De Rotaryorganisatie . Zwolle kent 3 Rotary verenigingen: Rotary Zwolle, Rotary Zwolle Noord en Rotary Zwolle Ijsselland. Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang. 

Doelstelling

Het doel van Rotary is de voortrekkers in hun beroepsgroep en de zakenwereld samen te brengen om met elkaar in een prettige, open sfeer humanitaire diensten te verlenen. Centraal staat daarnaast het aanmoedigen en bevorderen van:

  • het beter leren kennen van anderen als een gelegenheid tot dienstvaardigheid
  • de toepassing van hoge ethische normen in bedrijf en beroep
  • de toepassing van het ideaal van dienstvaardigheid door iedere Rotarian
  • internationaal begrip en vrede door een wereldomvattende kameraadschap van mensen, werkzaam in bedrijf en beroep.

 

 

 

logo